Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Semnificația numelui

RGIS este un acronim pentru Serviciul de Inventariere al Magazinelor si Comerciantilor. Succesul timpuriu ne-a permis sa extindem modelul nostru de afaceri si sa ne extindem rapid si in alte sectoare. Zeci de ani mai tarziu, ne-am depasit cu mult numele. RGIS efectueaza acum peste 800 de Inventare pe zi pentru companiile de toate tipurile si dimensiunile.

Ani de experienta


O acoperire globală

RGIS are birouri în Europa, America Latină și Asia-Pacific...​

Map


 

Deservirea a 37 de țări cu soluții inovatoare de inventar

Cu 3.000 de clienți globali și peste 174.000 de inventare finalizate în întreaga lume, avem resursele în locul potrivit pentru a finaliza în mod fiabil și eficient orice proiect.

​​
​​

Tehnologia Noastra​

Tehnologie Mobila​

Viteza si precizie. Dispozitivele portabile RGIS, incluzand scanerele de inventar si aplicatiile de tableta, sunt concepute special pentru a capta cu precizie datele de inventar.

Cercetare & Dezvoltare

Puternic si eficient. Investim in echipamente, proceduri si orice altceva ar aduce viitorul. Continuam sa imbunatatim instrumentele existente si sa dezvoltam solutii pentru tendintele care apar.

Software pentru planificarea magazinului

Monitorizati si optimizati. Software-ul nostru pentru comert la fata locului, permite comerciantilor sa obtina informatii despre magazinele lor, pretuind atat timpul cat si resursele.

Pioneri in Inventariere: RGIS

Thomas J. Nicholson a infiintat RGIS in 1958 pentru a oferi magazinelor alimentare o alternativa precisa si economica la inventarele interne. In cativa ani, afacerea s-a extins dincolo de Midwest si a inceput sa efectueze numaratori in Statele Unite si in intreaga lume.
 •  

  Anii 50

  Se infiinteaza Serviciile de Inventariere ale Magazinelor si Comerciantilor in 1958. Sediul central se muta de la subsolul casei Nicholson la un birou in Detroit, Michigan.
   

 •  

  Anii 60

  SSe deschid noi sedii in Illinois, Florida, Wisconsin, Ohio, Missouri, Indiana, Louisiana si Minnesota. De asemenea, RGIS devine o prezenta internationala in Canada.
   

 •  

  Anii 70

  RGIS investeste in noi tehnologii, introducand calculatorul electronic SCM si calculatorul personalizat TJN.

 •  

  Anii 80

  RGIS lanseaza microcomputerul Audit® – tehnologie proprietara. De asemenea, RGIS dezvolta un centru de date HQ pentru procesarea informatiilor.

 •  

  Anii 90

  Extinderea pe plan international are loc prin noi sedii in Mexic, Nova Scotia, British Columbia, Israel si Brazilia. Tehnologia face un salt considerabil inainte prin introducerea programului financiar portabil (PORTFN).
   

 •  

  Anii 2000

  Se deschid noi sedii in alte zece tari. RGIS introduce scanerul wireless RM-1 si revolutioneaza felul in care datele inventariate sunt pastrate. Blackstone achizitioneaza RGIS.
   

 •  

  Anii 2010

  Progresele din tehnologia si software-ul wireless inlesnesc raportarile in timp real. Aplicatiile mobile adauga noi nivele de informatii si transparenta.​​​​​​​​​​​

 •  

  Din 2020 până astăzi

  Achiziția Ivalis, WIS UK și oportunitățile de franciză disponibile. În același timp, crește cunoștințele tehnologice pentru a oferi clienților soluții inovatoare de inventar.

Our Leadership 

Asaf Cohen  

Asaf Cohen

Chief Executive Officer 

Sudipto Nandy  

Sudipto Nandy

Chief Information Officer - International

Heinz Krause  

Heinz Krause

Chief Financial Officer – International

Elise Cordier  

Elise Cordier

General Counsel and DPO - International

Greg Schooneveldt  

Greg Schooneveldt

President, Asia Pacific

 
Pierrick Min  

Pierrick Min

President, Europe

Nicola Stevens  

Nicola Stevens

Vice President of Operations – International

Jan Morlok  

Jan Morlok

Director of Global Expansion